REF. 201004240000548

Land for development, Brasov County

Brasov, Predeal

1 500 000 EUR without VAT
Contact us

Property description

Casazela va propune spre vanzare un teren intravilan localizat in zona periferica a orasului Predeal, jud. Brasov, intr-o zona superba de munte, cu potential ridicat de dezvoltare turistica. Zona din imediata vecinatate a proprietatii este dominata de terenuri intravilane cu destinatie turistica, constructii cu utilizare turistica si terenuri libere si impadurite.

Accesul la proprietate se face prin intermediul DC 15A, drum asfaltat cu o singura banda pe sens, proprietatea fiind amplasata in plan secundar Cabanei Trei Brazi. 

Terenul intravilan este format din 7 parcele ce insumeaza 78,887mp, are o topografie plana, o forma regulata, dreptunghiulara si este partial acoperit cu vegetatie forestiera.

Conform Certificatului de Urbanism eliberat in 2015, terenul are destinatia "construire apartamente de vacanta, hotel, vile si dotari complementare". In anul 2007 au fost eliberate doua autorizatii de construire ce vizau construirea unui ansamblu de locuinte de vacanta. Lucrarile au fost incepute si apoi abandonate, pe teren existand cateva structuri de beton armat.

Conform ultimului certificat de urbanism (2015), restrictiile de construire pe teren sunt: POT max 25%, CUT max 1.5, Hmax 13m S+P+3E+M.

Property details

Type: Land

Land: 78 887 m2

Use: Building destination

Property location