Zalaegerszeg, Hock János

Hock János utca 55., Zala, Zalaegerszeg, Hungary

REF. RE17
429 000 EUR without VAT

Type: Hospitality

Property description

We offer for sale a mixed function (leisure centre and catering unit) property in the western part of Zalaegerszeg. The building is functionally divided in two parts, with restaurant and bar units in the western part and sports, wellness and beauty units in the eastern part. 

The catering block consists of a restaurant on the ground floor, a serving kitchen, a café, an operator's office and a server room, as well as premises formerly used as games rooms. Upstairs, the guest areas are accessed via internal stairs.

The part of the building used as a sports centre has a separate entrance. On the ground floor of the block there is a shop and an aerobics room, changing rooms and a water block, which can be accessed from the reception area and independently, and 2 courts for racquetball, which are accessible via a walkway in the annex. An internal staircase leads from the reception to the first floor, where there is a massage, a women's fitness room, a hairdressing salon, changing rooms and a wet room, and two rooms for the saunas and the standing solariums. On the ground floor, a glazed corridor leads from the corridor of the squash courts to the staircase of the fitness room in the basement.

The advertised price is net price.

-----------------------------------------------

Zalaegerszeg nyugati részen kínálunk eladásra egy vegyes funkciójú (szabadidőközpont és vendéglátó egység) ingatlant. Az épület funkcionálisan két részre osztható, nyugati részében étterem és bár egységeket, keleti részében pedig sport, wellness és szépségápolási jellegű egységeket foglal magában. 

A vendéglátóegységek blokkja a földszinten étteremből, az azt kiszolgáló konyhából, kávézóból, üzemeltetői irodából és szerverszobából, illetve korábban játéktermekként használt helyiségekből áll. Az emeleten a vendégek számára kialakított részek az belső lépcsőkön keresztül érhetőek el.

A sportcentrumként használt épületrész önálló bejárattal rendelkezik. A blokk földszintjén a fallabda recepció területéről és önállóan is megközelíthető üzlethelyiség és aerobic terem, öltöző és vizesblokk, illetve az épület toldalékában egy közlekedőn elérhető 2 db fallabda pálya található. A recepcióról belső lépcső vezet az emeletre, ahol masszázs, női fitnessterem, fodrászüzlet, öltöző és vizesblokk, és két-két, a szaunák és az álló szoláriumok kiszolgálására szolgáló helyiség került kialakításra. A földszinten a fallabda pályák közlekedőjéből egy utólag létesített, üvegezett folyosó vezet a pinceszinten található fitness terem lépcsőlejárójához.

A hirdetésben szereplő ár nettó ár.

Contact us regarding
this property

Contact Us

Hungary

Mr. Péter Kovács

Hungary

Property location